Just Build It

Kivikatuse ehitus. Milliseid tooteid kasutada katuse ehitamisel. Kuidas ehitada katust. Katuse tuuletõke. Katuse soojustamine. Katuseid saab ehitada väga erinevate lahendustega. See sõltub arhitektuursest, valitud materjalidest, tehnilisest lahendusest, katuse kalletest jne. Antud lahendus on viilkatus, mille katusekatteks on katusekivi. Tehniliselt on antud katus lahendatud nii, et aluskatte all on tuuldumine (ehk siin saab kasutada veeauru vähem läbi laskvat (rahva keeles mittehingavat) aluskatet (vt. sõlmlahendust).

Katuseid saab ehitada väga erinevate lahendustega. See sõltub arhitektuursest, valitud materjalidest, tehnilisest lahendusest, katuse kalletest jne. Antud lahendus on viilkatus, mille katusekatteks on katusekivi. Tehniliselt on antud katus lahendatud nii, et aluskatte all on tuuldumine (ehk siin saab kasutada veeauru vähem läbi laskvat (rahva keeles mittehingavat) aluskatet (vt. sõlmlahendust)

Lahendus tuleb mugandada konkreetsele objektile vastavaks ja täpsemad juhised tuleb vaadata projektist. Talade ja muude püsivuse ning kandevõimega seotud materjalid tuleb dimensioneerida projekteerija poolt (sõltub konkreetsest projektist/objektist). Iga materjali puhul tuleb jälgida tootja juhiseid.

Võta ühendust

Registreeri

Oled juba kasutaja?

Logi sisse

Pole veel kasutaja?